Medlem i Freluga Golfklubb

Som medlem i Freluga Golfklubb har du fritt spel på banan. Freluga Golfklubb belastar inte medlemmar med inträdelseavgifter eller medlemslån. Har ni företag finns möjlighet med sponsorskap att erhålla spelrätter, kontakta då Jens Jonsson, jens@frelugagk.se eller Jan Fredin, 070-2056819,  fredinjanne@gmail.com

Årsavgift Seniorer 1.700:-
Årsavgift Juniorer (0-21 år) 850:-

Vill du bli medlem i Freluga Golfklubb?

Fyll i ansökningsblanketten som finns att hämta nedan. Skriv ut, fyll i och skicka den till oss. Inom en vecka får du faktura så kan du börja spela på vår fina bana. Om du har några frågor så svarar vi på telefon eller e-post. Jan Fredin, 070-2056819, fredinjanne@gmail.com eller Jens Jonsson 070-2586877, jens@frelugagk.se

Klicka här för ansökningsblankett.
Välkommen med din ansökan!

Som medlem:

• Du får ett aktivt Golf-id samt tillgång till ”min golf” via golf.se.
  • SGF-ansluten (Svenska Golfförbundet) – Alla våra medlemmar som har officiellt hcp kan spela på alla golfbanor där greenfee-gäster accepteras.
  • Medlemsförsäkring bestående av olycksfalls- och ansvarsdel.
  • Tidningen Svensk Golf distribueras till medlemmar med principen en tidning per hushåll. För medlemmar som bor utanför Sverige, och vill ha tidningen, tillkommer en distributionsavgift på 400: -/år.

För betalning via bank eller internet:

1.  BankGiro : 5238-3866
  2. Meddelande: Ditt namn och personnummer (tio siffror), eller ditt golf-id (vi hittar dig automatiskt i GIT-systemet). För er som ej har något golf-id ber vi att ni fyller i ansökningsblanketten.
  3. Obs. Om du anger ett felaktigt golf-id kan vi dessvärre ej återbetala summan.
  4. Giltighetstiden för samtliga Golfmedlemskap är t.om 2018-12-31.
  5. Registreringen kan ta upp till 5 arbetsdagar.
  6. Vi ber dig vänligen att själv kontrollera din status via ”Min golf” på www.golf.se att ditt medlemskap är aktiverat (ingen bekräftelse skickas ut från oss eller SGF). Har du problem med att logga in på ”min golf”, då ber vi dig att kontakta oss då du förmodligen behöver uppdatera din E-postadress? Det gör du enklast med ett mail som innehåller ditt golf-id samt önskad ny E-postadress.
  7. Behöver du ett nytt medlemskort går det att beställa via www.golf.se – ”Min golf” efter att du har blivit medlem. Har du redan ett medlemskort sedan tidigare går det bra att fortsätta använda samma, oavsett den gamla golfklubbens namn.